Belfin Advies

Belfin Advies biedt belasting en financieel advies aan particulieren, ondernemers en bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in advisering op het snijvlak van belastingen en financiƫle transacties. Dit omvat financieel en fiscaal advies met betrekking tot:
overnames van bedrijven en ondernemingen voor zowel koper als verkoper;
(her)structurering van eigen vermogen en schulden;
– bedrijfsovernames;
– bedrijfsopvolging en participaties;
– zakelijke financieringen;
– fiscale procedures;
transfer pricing;
tax assurance.

Bij het adviseren en implementeren van een transactie kan Belfin Advies, ook op parttime basis, optreden als (interim) financieel en/of fiscaal manager. Verder bieden wij ondersteunende diensten zoals het voeren van uw administratie en boekhouding, en natuurlijk het verzorgen van uw inkomsten- of vennootschapsbelastingaangiften.

In vergelijking met de uur- of dagtarieven van de “grote” advocaten-, accountants- en belastingadvieskantoren, zijn onze tarieven veel aangenamer voor de projecten en diensten die we uitvoeren. En dat terwijl de expertise en ervaring van de persoon die uw zaak behandelt vaak groter is. Er is ook geen verplichting voor ons om diensten te “cross-sellen”; we geven aan waar aanvullende expertise vereist is en zullen op verzoek een suggestie doen voor de beste adviseur